Afscheid Margriet Bolt Klaassen.

Magriet Bolt-Klaassen is al 20 jaar betrokken bij De KInderbrug. Mooi tijdstip om afscheid te nemen van De Kinderbrug en het stokje over te dragen.

Prokino is een kinderopvanginstelling die in Kampen, IJsselmuiden en de kleine kernen verschillende vormen van kinderopvang heeft. Gastouderopvang is een uitstekende aanvulling hierop. De meeste gastkinderen in de peuterleeftijd gaan, naast de opvang door de gastouder, ook één of 2 dagdelen naar de peuterspeelzaal. Deze peuterspeelzalen vallen allen onder de Stichting Prokino. Bepaald geen onbekende organisatie dus.

Prokino ziet het als haar belangrijkste taak om goede opvang te bieden, van een hoge kwaliteit. Een belangrijk uitgangspunt is daarbij is dat werken met en voor kinderen, mensenwerk is, waar deskundige medewerkers zich met hart en ziel voor in zetten.

Onze missie is "samen groot worden". Zie voor informatie www.prokino.nl 

 

 

,,Het overdragen van De Kinderbrug heeft tot gevolg dat mijn werk er bijna opzit'', aldus Margriet. ,,Na 20 jaar zal dit even wennen zijn. Ik heb veel ouders, kinderen en gastouders zien komen en gaan''.

,,Veel gastouders zijn al jaren werkzaam voor De Kinderbrug en er zijn ook ouders die al jaren van onze diensten gebruik maken. De gastouder waar ik in april 1996 de eerste koppeling mee maakte is nog steeds gastouder!''

,,Deze contacten met u zal ik zeker gaan missen''.

,,Gelukkig kan ik op een goede en fijne tijd terugkijken.
Ik wil iedereen bedanken voor het vertrouwen dat mij, in deze afgelopen jaren, is geschonken''.