Over de Kinderbrug

Welkom op de site van Gastouderbureau De Kinderbrug.

Gastouderbureau De Kinderbrug is sinds 1995 een vertrouwd begrip in de gemeente Kampen en omgeving.

De Kinderbrug verzorgt kinderopvang in de vorm van gastouderopvang voor kinderen van 0 tot 13 jaar in een kleinschalige, huiselijke sfeer. Dit doen wij door middel van zorgvuldige bemiddeling en goed georganiseerde begeleiding tussen gastouders en vraagouders. Wij zijn een erkend en geregistreerd gastouderbureau. Ons werkgebied is de gemeente Kampen en Genemuiden en de kleine kernen. Sinds 1 januari 2016 zijn we onderdeel van Stichting Prokino.

Onderzoek wijst uit dat kinderen zich meer op hun gemak voelen in de gastouderopvang dan in een kinderdagverblijf. Bij een gastouder zijn minder prikkels en dat geeft meer rust. Kortom: minder stress bij het kind, minder stress bij de ouders!

Kwaliteitskring Gastouderbureaus Overijssel:
Gastouderbureau De Kinderbrug is aangesloten bij de Kwaliteitskring Gastouderbureaus Overijssel.
De kwaliteitskring staat voor kwaliteit, stabiliteit en continuïteit in de opvang. De leden van de kwaliteitskring hebben afspraken met elkaar gemaakt over de voorwaarden waar kwalitatief goede gastouderopvang aan moet voldoen.
Een van de pijlers van onze visie op goede gastouderopvang is het persoonlijke contact dat wij onderhouden met gast- en vraagouder.
Een gastouderbureau aangesloten bij de Kwaliteitskring kent geen ‘papieren’ klanten.  

De volgende gastouderbureaus zijn aangesloten bij de Kwaliteitskring gastouderbureaus Overijssel:
Gastouderbureau de Bieenkorf (Wijhe)Gastouderbureau DalfsenGastouderbureau Hardenberg (Hardenberg)Gastouderbureau Landstede (Ommen).


Gastouderbureau De Kinderbrug heeft een bestand van ruim 100 gastouders. Zij zijn allemaal opgenomen in het Landelijk Register Kindropvang. Zij bieden wekelijks opvang aan zo'n 300 kinderen. Daarmee is de Kinderbrug een van de grotere kinderopvang instellingen in de regio.

Ons kantoor met 5 allround professionals in de kinderopvang en is gevestigd aan de Beyerinckstraat 4 in Kampen.
t.   038 - 3311 056 (ma t/m vr: 08:30 - 12:00)
m.   06 - 150 22 732